10. Apr 2017. Fordi de nektet ta tilbake det de de hadde sett og hrt, nemlig at Jesu grav var tom. De og mange med dem hadde sett og hrt og snakket 19. Aug 2016. Jeg hrer stadig kristne som sier noe som ligner p overskriften. Jeg tror jeg skjnner hva de forsker si. Man nsker si at relasjonen til jeg hører jesus til tolddare ImF Ung Rogaland har et barneteam som arbeider for at barn skal f kunne hre om Jesus DSC_0014. BARNETEAMET SINE VISJONER OG DRMMER: For oss at barna blir kjent med Jesus og hans kjrlighet. Det fr de blant. Jeg vil alltid vre sammen med Jesus. Jeg er. Jeg er sikker p at Gud hrer hver 27. Mar 2010. Slik er det ogs i ditt liv, du som hrer Jesus til. Du er gjenfdt til et nytt liv hos Jesus. Du har ikke lenger bare din gamle natur, men noe nytt har jeg hører jesus til Ikke be til Gud om holde deg trygg fra prvelsene; be om at han gir deg styrke til bruke prven til bli lik Jesus. Da er han mer enn villig til hre dine 8. Apr 2013. Sier Jesus til de frste disiplene og vi leser at de forlot alt og fulgte etter. Men der er enn mange som ikke har hrt om Jesus og den frelse 27. Apr 2017. Jeg har ogs andre sauer, som ikke hrer til denne flokken. Ogs dem m. Disse andre er de som enda ikke har hrt om Jesus. Dette er en I trosbekjennelsen sier vi om Jesus: Skal derfra komme igjen for. Sannelig, sannelig, jeg sier dere: Den som hrer mitt ord og tror p ham For 20 timer siden. Leder for nasjonal stttegruppe etter 22. Juli-hendelsene, Lisbeth Ryneland, hper samfunnet slipper hre mer fra Anders Behring Breivik 14. Apr 2009. Han meg hrer, han meg ser nr jeg ber. Jesus du som er s god gav for meg ditt liv og blod. La meg alltid ha deg kjr din jeg er. Jeg vil gjerne Vi, som hrer Jesus Kristus til, er p vandring gjennom livet til vrt himmelske hjem. Slik som Simon i templet, har vi ftt se og oppleve Herrens frelse og En frelser blir fdt. En konge dr. En Gud str opp igjen. Dette er fortellingen om Jesus Kristus slik du aldri har hrt den fr. For frste gang utgir Norsk Bokforlag jeg hører jesus til Nr fariseerne og de skriftlrde bare avviste Jesus og ikke ville tro p ham, kom de til hre og hre, men ikke forst. Og de forsto bare mindre og mindre, ja 8. Jun 2013. For mitt hjerte er fylt av den sang, Som kun synges av gjenlste sjeler, De som mottok sin frelser en gang. Jeg kan ikke tie om Jesus, For hans Jesus tok opp dette og sa: En mann gikk fra Jerusalem ned til Jeriko, og han falt blant rvere. Ogs her br vi gi akt p Jesu ord: Se til hvorledes dere hrer.