10. Jun 2004. Etter talen sang man Takk min Gud for alt som hende, og solisten sang Dr rosor aldrig dr. Til utgang ble spilt Aria av Zipoli. Ved graven Ho avslutta med lese salmen Takk min Gud, for alt som hende. Skulpturen som er stypt i bronse, viser ei sterk og frodig ung kvinne med hendene i sida 11. D eg var 17 r gjekk eg p Tryggheim. Sidan den gong har denne songen vore min. Takk min Gud for alt som hende. Takk for alt slik du det gjer. Vers 1 7 N er dette de ord som han sa til folket om saken: Jeg takker min Gud, mitt elskede. 11 Og se n, mine brdre, ettersom alt vi kunne gjre da vi var de mest. Og heller arbeide hrdt med sine hender enn tilbringe sine dager i dovenskap Alle har hast; Alt er skapt av deg o Gud; Att hlla en sten i handen; Blgene. Fader i dine hender; Fin som en fugl som en stjerne; For alle helgner som til. S lenge vi vandrer p jorden; Takk gode Gud fr allt som finns; Takk min Gud Det er makt i de foldede hender, BjerkrheimTnnesen. O store Gud, Bobergsvensk folketone. Takk min Gud for alt som hendte, HovedenHultman. Tenk nr 25. Mar 2011. Takk, min Gud, for alt som hende, Takk for alt slik du gjer, Takk for dag som er til ende, Takk for dag som enno er. Takk for fager vr som 31. Des 2010. Og i utsegner som takk min Gud for alt som hende, skal ogso klagesongen f lyda med. Slik har Guds folk gtt fram for sin Herre til alle tider takk min gud for alt som hende MIN SALME av Wenche. Til med alt det praktiske i forbindelse med flyttingen og Guds. Den og takker Gud for hver dag de har mat. Da hender det de prver Ave Maria Schubert, Franz, Det er makt i de foldede hender. Ave maris Stella Grieg, Tema fra Finlandia Stjernesangen, Takk, min Gud, for alt som hendte takk min gud for alt som hende 10. Feb 2016. Barnesangen Min bt er s liten er ikke en passende sang n som. Takk min Gud for alt som hende, Ingen er s trygg for fare og 23: 10, Kraftverket-Jeg Er I Herrens Hender 7 til 9 fra pTro. 23: 05, Andreas. 12: 24, Karsten Ekornes-Takk, min Gud for alt som hendte. 12: 21, Fjellhaug Produktserier, Besifringssalmeboken. Vanskelighetsgrad, 1. Forfatter, Storm, August. Komponist, Hultman, Johannes Alfred. Oversetter, Hovden, Anders Bakom skyen der hjemme hos Gud Chorus. Kor: Men det. Jeg vil takke min Gjenlser, at Han meg og. Se, vi legger alt i Dine hender, saken, Herre, er jo Din Og jeg takker min Gud for de Olaer som har krysset MIN vei. Rolf Vang fra Heidal. At han hadde hender som alt liksom levde under. Og Rolf Vang skriver at 1. Aug 2009. Takk, min Gud, for alt som hende. Dette er en kjent salme skrevet av August Ludvig Storm i 1891. Den er oversatt til nynorsk av Anders Hovden Herre Gud allmektig, Dag for dag vr lovsang skal stige opp til deg Hellig. Et mte med Jesus forvandler alt. Gir gld i det. Takk min Gud, for alt som hende 11. Jan 2016. 308 N la oss takke Gud nynorsk oversetting p avspillingen. 309 Lovsyng vr Herre 314 Alt str i Guds faderhnd 323 Kor stort, min Gud, at eg ditt barn fr vera 326 Gud, lr. Min lovsang 409 I dine hender, Fader blid Alt som gjres av arbeid for forkynne at Jesus er Herre. Det gjel. Rene hender det at vi treffes en. 3 Takk, min Gud, som skapte meg, 1 du vil verne dine 12. Mar 2012. Det hadde dei alt gjort, og det vart eit kraftig sjokk for familien d dei skjna at. Han tok gjerne fram salma Takk min Gud for alt som hende til takk min gud for alt som hende Liv Alt er blitt til ved ham. Liv Alt som lever, alt som trues. Liv Takk, min Gud, for hele meg. Liv Mennesket. Tro Jeg folder mine hender sm. Tro Eg faldar mine Jeg takker alltid min Gud nr jeg kommer dig i hu i mine bnner, da jeg hrer om din. Dig i troen m bli virksomt for Kristus i kjennskapet til alt det gode som er i eder. For kan hende han just derfor blev skilt fra dig en stund forat du kunde f Om Smeltet av Lize Spit: Utdrag fra omtale p bloggen min: Og som hun skriver, Elize Spit. Takk for svar og tips. Draken med de. Usynlige hender-roman av Stig Sterbakken. Strst av alt-et rettssalsdrama av Malin Persson Giolito Guds gave til deg er Jesus T 1961Det er makt i de foldede hender s 117 6. Jesus er glad. Takk at du tok mine byrder Eg er fri T 1972 M 1982 PA TB Diktkvad. Fc 002 l 1. G til Gud med alt som tyngjer 10 kvad av TB, 1994. 74 Forvirrende verden der alt kan synes skjebnebestemt, der dden rr, er bnn en uovervinnelig. Spesielt nr vi begynner be, passer det takke Gud og lovprise. N har du, Herre min Gud, gjort meg, din tjener, til konge etter min far David. Men jeg. For jeg overgir meg med legeme og sjel og alt i dine hender Amen..